2021. december 1., Elza

Környék ügye

#útburkolat #m3-as autópálya #forgalomkorlátozás #magyar közút

Bag és Hort térségében is korlátozzák az M3-as forgalmát a héten

Barna Benedek 2021.11.17. 11:28

Sávszűkülés és sebességkorlátozás várható csütörtökön és pénteken.

 

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópályán Hort és Bag térségében – tájékoztatta portálunkat a Magyar Közút.

 

Közleményük szerint november 18-19. között, csütörtökön és pénteken végeznek lokális burkolatjavítási munkálatokat a sztrádán.

November 18-án, csütörtökön az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán a 62-es és 63-as kilométerszelvények között Hort térségében, november 19-én, pénteken a Budapest felé vezető oldalon a 41-es és 42-es kilométerszelvények között Bag térségében zajlik majd munkavégzés. A 8 és 16 óra közötti munkálatok ideje alatt a forgalom egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek a szakemberek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, az utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

(Indexfotó: Krizsán Csaba / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló