2023. március 22., Beáta Izolda

Környék ügye

#m3-as autópálya #forgalomkorlátozás #magyar közút

M3-ason közlekedők figyelmébe: pár napig korlátozzák a forgalmat a bagi völgyhídon

Barna Benedek 2022.03.03. 11:47

Várhatóan szombat déltől hétfő délutánig.

 

Forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópályán a bagi völgyhídon – tájékoztatott csütörtökön a Magyar Közút.

 

Közleményükben jelezték, M3-as Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 34-es kilométerszelvényben lévő bagi völgyhíd dilatációs – azaz a híd alakváltozásait felvenni képes, a dilatációs hézagot lefedő, forgalmi terhelést viselő – szerkezetét javítják.

A munkálatok március 5-én, szombaton 12 órától várhatóan március 7-e 15 óráig tartanak majd.

A munkálatok ideje alatt az érintett szakaszon a Nyíregyháza felé tartó forgalom egy sávon haladhat majd és sebességkorlátozás is érvényben lesz a munkaterület környezetében. A beépítendő anyagok technológiai kötésideje miatt lesznek olyan időszakok, amikor a hídon látható munkavégzés nem lesz, de a forgalom a lezárt forgalmi sávban nem közlekedhet. A korlátozással járó munkák idejére a szakemberek a közlekedők türelmét és megértését kérik, a halaszthatatlan felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

 

A Közút a munkaterület környezetében a sebességkorlátozás betartására és fokozott óvatosságra inti a közlekedőket. Továbbá arra kérnek mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

(Indexfotó: pikrepo.com – Képünk illusztráció)

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló