2022. augusztus 10., Lőrinc

Környék ügye

#rendőrség #gyöngyös #verseny

Közlekedik a család – Versenyt rendez a rendőrség Gyöngyösön

2022.04.09. 10:15

Várják a jelentkezéseket a május 28-ai vetélkedőre.

Az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság az idei évre is meghirdette a Közlekedik a család elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedősorozatot.

 

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság - Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Sándor Autóház szervezésében a megyei döntő 2022. május 28-án (szombaton) 10 óra és 15 óra között kerül megtartásra Gyöngyösön, a Pesti út 78. szám alatt. (Sándor Autóház)

 

Feltételek:

  • Családonként 2 felnőttből (szülőből vagy nagyszülőből) és minimum 1 fő 6-17 év közötti gyermekből álljon, a szülők közül legalább 1 fő érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel rendelkezzen, valamint a versenyzők (felnőtt, gyermek egyaránt) tudjanak kerékpározni.
  • Nevezésüket (a családtagok megnevezésével, születési adataival és lakcímükkel, illetve a „B” kategóriás vezetői engedéllyel rendelkező felnőtt esetében az engedély számával és érvényességével) az erdelyir@heves.police.hu címre küldhetik meg legkésőbb 2022. május 21-ig.
  • További nevezési lehetőség a www.kozlekedikacsalad.hu oldalon.

A megyei döntőn az I-V. helyezett családokat a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottsága, valamint a Sándor Autóház értékes díjazásban részesíti.

 

A megyei döntőn győztes csapat elnyeri a jogot arra, hogy képviselje Heves megyét a 2022 augusztusában megrendezésre kerülő országos döntőn, ahol további értékes nyeremények várnak a felkészült versenyzőkre.

Az országos vetélkedő fődíja egy Škoda személygépkocsi lesz.

A versennyel kapcsolatos további információ a +36-36/522-125 telefonszámon, az erdelyir@heves.police.hu címen, továbbá a www.kozlekedikacsalad.hu oldalon szerezhető be.

 

(Indexfotó: police.hu – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló