2023. december 11., Árpád

Környék ügye

Keress jó szakembereket Eger környékén – a SzakiWeb alkalmazás segítségével!

2023.10.18. 10:45

 

Egerben rengeteg lakás vár felújításra, és nagyon sok olyan építőipari vállalkozó van, aki kivitelezési munkákkal foglalkozik. Akár így, akár úgy – hatalmas igény van jó szakemberekre, és nagyon sokan próbálnak meg mesterembert találni – sikertelenül. Mi az oka ennek, és mit tehetünk annak érdekében, hogy könnyedén tudjunk találni jó szakembert?

 

 

A SzakiWeb egy új szakemberkereső applikáció

 

A SzakiWeb egy új szakemberkereső weboldal, ahol építőipar, felújítás, otthon témában tudunk megfelelő szakikat keresni. Rendkívül gyors, ergonómikus és könnyen használható alkalmazás, amelyet bármikor használhatunk keresésre, akár mobilról is, hiszen tökéletesen jelenik meg a honlap mobilon.

 

Van lehetőség város és megye szerinti szűrésre

 

Természetesen van lehetőség lokáció szerinti keresésére is. Pontosan hol szeretnél szakembert találni – hol laksz, hol építtetsz? Ennek függvényében érdemes mindig keresni, és ez fog nekünk segíteni abban, hogy megtaláljuk a megfelelő mesterembert. Több, mint 3000 magyar település található meg a listájukon – szinte minden, amit csak el lehet képzelni.

 

Konkrétan milyen szakmák vannak jelen?

 

Milyen szakmák vannak jelen a weboldalon? Íme, egy teljes lista – nézzünk néhány szakmát, amely elérhető a honlapon, portálon:

 

ablakszigetelő

ács

asztalos

bádogos

belsőépítész

betonozó

burkoló

bútorasztalos

bútorszerelő

cserépkályha építő

csőszerelő

duguláselhárító

építési műszaki ellenőr

építész

épületbontó

épületgépész

ereszcsatorna szerelő

földmérő

fuvarozó

gázszerelő

generálkivitelező

gipszkartonozó

glettelő

háztartási gép szerelő

hegesztő

hűtőgép szerelő

ingatlan értékbecslő

ingatlanközvetítő

kaputechnikus

kaputelefon szerelő

kárpitos

kéményseprő

kertész

klímaszerelés

költöztetés

kőműves

konvektor szerelő

kútfúrás

lakatos

lakberendező

lomtalanító

mosógép szerelő

napelem szerelő

padlóburkoló

parketta csiszoló

redőnyös

riasztó szerelő

statikus

szobafestő

takarító

tapétázó

teherfuvarozó

térkövező

tetőfedő

TV szerelő

üveges

vakoló

villanyszerelő

vízszerelő

zárszerelő

 

Tehetsz értékeléseket is

 

Akár tehetsz értékeléseket is a választott szakemberre. Ha nem jött ki a házhoz, nyugodtan adhatsz neki alacsonyabb pontszámot – mindig érdemes valamilyen visszajelzést adni, hiszen ez másokat is informálhat azzal kapcsolatban, hogy a szakember mennyire végzett igényes, pontos munkát. Ha valaki nem érdemli meg, akkor nem kell neki jó értékelést adni – érdemes lehet például az asztalosmesetereket megtekinteni.

 

Miért jobb egy ilyen portálon keresni, mint egy magánszemély honlapján?

 

Azért, mert sokkal hosszabb a lista, így több ember közül is választhatunk, valamint, az objektív összehasonlítás is sokkal egyszerűbb feladattá válik. Pontosan láthatjuk az értékeléseket, kompetenciákat, valamint a szakemberek bemutatkozását, ráadásul mindezt 1-1 egységes felületen tekinthetjük meg. Ennek köszönhetően a választás sokkal kedvezőbbé válik.

 

A szakma ma már nagy megbecsülésnek örvend

 

Sokan gondolják azt, hogy a szakembereket lenézik. Ez tényleg így van? A köztudatban már nagyobb megbecsülésnek örvend egy jó szakember, mint a legtöbb diplomás, és a megélhetési lehetőségek is jobbak. Tudtad például, hogy egy jó kőműves többet keres, mint egy építészmérnök, építőmérnök? Ráadásul nem is kell annyi évet tanulni ahhoz, hogy szakemberre válhass, hiszen, rövidebb időn belül is képes lehetsz elhelyezkedni mesteremberként, a képzési idő mindössze 2 év, technikumokból érkezve 1 év.

 

Hosszú a sor a jó szakembereknél

 

A legjobb mesterembereknél hosszú a sor. Akár egy évre előre be vannak táblázva, de minimum hónapokkal előre – és fontos megérteni azt, hogy ez általános tendencia országszerte. Akik igényes munkát végeznek, és a leges legjobbak, azok hatalmas szakmai megbecsülésnek örvendenek, és az ő munkájukat számtalan helyen keresik. Akik igénytelenül állnak a szakmájukhoz, azokat a szakembereket biztos, hogy nem fogják többször visszahívni semmilyen építkezésre dolgozni.

 

Egerben picit magasabbak az árak

 

Egerben picit magasabbak a felújítási árak, mint a legtöbb egyéb, másik településen. Ennek köszönhetően talán kicsit mélyebben a zsebünkbe kell majd nyúlnunk, amikor felújítani szeretnénk – cserébe az agglomerációban magasabbak az elérhető fizetések is. Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy pontosan milyen szolgáltatások mennyibe kerülnek, és e szerint tárgyaljunk a szakemberrel, vagy mesteremberként a klienseinkkel.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló