Megérkezett az idei első hó
Az elmúlt két évhez hasonlóan idén is besegít a Tisza-tói turizmus, a Sarudi Élményfalu és a nemrégiben megnyílt sarudi Sulyom Tájétterem népszerűsítésébe Kiss Norbi többszörös Európa-bajnok autóversenyző, a Révész Racing már idén is többszörös futamgyőztes pilótája – írja a formula.hu.
Kücsön Gyula barátom, aki megálmodta a környezettudatos, élménygazdag Sarudot, idén is felkért, hogy segítsek minél több ember számára elvinni a hírét a Tisza-tónak és a Sarudi Élményfalunak, amely tényleg nagyszerű kikapcsolódási lehetőség akár néhány órás, de egy többhetes hazai pihenésre is. Mivel elhatároztam, hogy minden győzelem után fát ültetek, természetesen a hungaroringi kettős siker után is így tettem, igaz, most a Kápolnai Macskaárvaházunk helyett kivételesen Sarudon, a nemrég megnyílt Sulyom Tájétterem, és a helyi iskola előtt Tilcsik István polgármester úr társaságában
– meséli Kiss Norbi, hozzátéve: a Sulyom Tájétterem megnyitásával Sarud a nyári szezonon kívül, egész évben vonzó úticéllá válhat.
Kiss Norbi azt is elárulta: már az étterem megnyitása előtt hónapokkal részt vett az étlapra tervezett fogások „tesztelésében”.
Berecz Ádám séf út megtisztelt azzal, hogy kikérte a véleményem, természetesen elsősorban a húsmentes és vegán fogásokról, amelyek végül az étlapra kerültek
– meséli Norbi, hozzátéve: mindenkit arra biztat, tegyen egy próbát és kóstolja meg a sulyomból készült köreteket, limonádét és különleges csokit is, ha erre jár.
Kiss Norbi szerint Ádám fiatal kora ellenére a gasztronómiai igazi bajnoka. Mint mondta:
„nem csodálkoznék, ha egyszer a Michelin csillagos magyar séfek táborát gyarapítaná”.