2024. április 20., Tivadar

Környék ügye

#heves megye #kutya #állatkínzás

Heves megye – Kiállt az út szélére és a kocsi elé dobta a kutyáját egy gyerek. Egy ismert humorista mentette meg az állatot

Szabadi Szabolcs 2021.08.07. 00:04

Egy országosan is ismert humorista épp arra utazott, a kutya végül megmenekült.

A Showder Klubból is ismer Dombóvári István osztott meg egy egészen szomorú történetet. A humorista Facebook-oldalán arról számolt be a napokban, hogy éppen Heves megyén keresztül autóztak, amikor azt látta, hogy egy gyerek egy kisteherautó elé dobott egy kiskutyát. "A sofőr hihetetlen lélekjelenléttel és satufékkel rántotta félre a kormányt. A csodával maximálisan határos módon a kutyus egyetlen karcolás nélkül megúszta a dolgot. Mi családdal, babával visszafordultunk érte. A gyerek elszaladt, a halálra rémült kutyáért egyetlen szomszéd sem jelentkezett. Betettük a kocsiba és elvittük a Miskolci Állatsegítő Alapítványhoz akik ideiglenesen befogadták őt és remélik, hogy hamarosan szerető gazdára fog találni" – áll a bejegyzésben. 

 

kutty_DI

 

Dombóvári István megjegyzi: "Nem tudom, hogyan fordulhat ez elő, mit kellene máshogy csinálni, hogy egy gyereknek ilyen soha ne jusson eszébe... Kommentek helyett segítséget szeretnék kérni. Kérlek,  aki teheti, segítse az állatmenhelyeket legalább egy csomag kutya- vagy macskakajával".

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló