2023. március 22., Beáta Izolda

Környék ügye

#m3-as autópálya #forgalomkorlátozás #magyar közút

Hétfőtől megint korlátozás jön az M3-as autópályán

Barna Benedek 2021.10.08. 15:54

Várhatóan október végéig javítják a terelőelemeket egy szakaszon.

 

Karbantartási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz az M3-as és az M31-es autópályán – tájékoztatott a Magyar Közút pénteken, portálunkhoz is eljuttatott közleményében.

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a 22-es és 28-as kilométerszelvények között október 11-e, hétfőtől, október 20-ig terelőelem-javítást végeznek. Ebben az időszakban Budapest irányába sávelhúzással továbbra is két sávon haladhat a forgalom.

Az M31-es autópályán az M0-ás autóút felé vezető oldalon, az 5-ös kilométerszelvény környezetében a burkolatot javítják a szakemberek. A forgalom az érintett szakaszon egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

 

A Közút arra kéri a sztrádán közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A karbantartási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, az utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

(Indexfotó: MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló