2021. június 24., Iván

Környék ügye

#tűz #hatvan #albert schweitzer kórház-rendelőintézet

Az egyik beteg dohányzása okozta a tüzet a hatvani kórházban – VIDEÓ

2021.04.05. 07:47

Minden elégett abban a szobában, ahol a lángok felcsaptak.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, vasárnap hajnalban tűz volt a hatvani Albert Schweitzer kórház Covid-részlegén: egy kórterem gyulladt ki, ahol a berendezési tárgyak égtek, és a tűz a kórterem ablaka alatt álló sátorra is átterjedt. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki, a koronavírus-fertőzött betegeket a kórház más, e célra fenntartott részébe helyezték át.

 

A Tények riportjában újabb részletek hangzottak el az esettel kapcsolatban: a beszámoló szerint álmukból ébresztették és mentették a koronavírusos betegeket hajnalban, amikor felcsaptak a lángok. A szobából három beteget kellett kimenteni, a szomszédos kórtermekből pedig még 20 embert. Abban a szobában, ahol a tűz keletkezett, minden elégett.

 

A tűzet pedig az okozta, hogy az egyik első emeleti szobában egy beteg rágyújtott – ami egyébként természetesen az egész épületben tilos.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló