2023. november 28., Stefánia

Környék ügye

#heves megye #kékestető #mátraháza

Ha még nem indult el a Kékestetőre, ne most menjen, mert már a fél ország ott van – FOTÓK

2021.01.10. 15:05

Vasárnap ismét kitették a MEGTELT-táblát az ország legmagasabb pontján és környékén.
A várakozásnak megfelelően vasárnap is sokan keresték fel az ország legmagasabb pontját. Délelőtt már 10 órára megteltek az ország legmagasabban fekvő parkolói. Sem Kékestetőn, sem a Veronika-réten nem lehetett már szabad autós helyet találni - számolt be a szombati helyzetet megismétlő vasárnapi szituációról Gyöngyös hivatalos oldala. A portál Facebook-oldala szerint a biztonságos közlekedés érdekében a gyöngyösi önkormányzat városrendészei Mátraházától részt vesznek a forgalom irányításában.
kékes megint1
Fotó: Gyöngyös Város Hivatalos Oldala
"Az útnak indulók számítsanak arra, hogy a Mátrába igyekvő turisták miatt lassul a forgalom. Mindenki saját felelősségére induljon útnak!" - írták, majd később arról számoltak be, hogy a kékestetői után a mátraházai parkolók is megteltek vasárnap délelőtt, így 11 óra előtt néhány perccel már nem lehetett szabad parkolót találni Mátraházán sem. "Aki a Mátrában szeretne kikapcsolódni vasárnap, és megteheti, ne autóval induljon útnak!" - tanácsolták.
 
Az alábbi fotókat a Kékestető 1014m Facebook-oldalán tették közzé a Kékestetőn szombaton összegyűlt tömegekről, de vasárnap is nagy valószínűséggel hasonló látvány fogadta az érkezőket.
 
kékestető megint3
 
kékes megint4
 
kékes megint2
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló