2021. október 27., Szabina

Környék ügye

#heves megye #m3-as autópálya #forgalomkorlátozás

Forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópálya több, Heves megyei szakaszán

Székely Zoárd 2021.10.05. 08:16

Karbantartási munkák folynak október 4-13. között.

Folytatódnak a terelőelem javítási, sövényvágási és burkolatjel festési munkálatok az M3-as autópálya több, Heves megyei szakaszán október 4-13. között. A munkavégzések ideje alatt, 8 és 16 óra között, a forgalom az érintett szakaszokon egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei.

 

A Budapest felé vezető oldalon sövényvágást október 4-8. között a 69-es és 35-ös kilométerszelvények között, burkolatjel festést október 5-7. között a 25-ös és 40-es szelvények között végeznek a szakemberek. A Vásárosnamény felé vezető oldalon a festési munkálatok október 6-án és 7-én az 52-es és a 63-as szelvények között zajlanak majd.

 

A terelőelem javítási munkálatokhoz szükséges sávelhúzás a Budapest felé vezető oldalon a 28-as és 22-es kilométer szelvények között október 4-től várhatóan 13-ig fog tartani. Ebben az időszakban az érintett szakaszon sávelhúzással két sávon haladhat a forgalom.

 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A karbantartási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

 

Címlapfotó: Northfoto

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló