2024. május 27., Hella

Környék ügye

#m3-as autópálya #forgalomkorlátozás #magyar közút

Figyelem: többnapos forgalomkorlátozás jön az M3-ason

Barna Benedek 2022.05.21. 09:00

Gödöllő térségében várható sávszűkülés és sebességkorlátozás.

 

Jövő héten karbantartási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz az M3-ason és az M31-esen – tájékoztatott portálunkhoz is eljuttatott közleményében a Magyar Közút.

 

Azt írták, az M31-es autópálya M0-ás autóút felé vezető oldalán, a Kerepes/Gödöllő-Nyugat csomópont térségében a 8-as és 11-es kilométerszelvények között burakolatjavítási munkákat végeznek, május 23-tól 25-ig, hétfőtől szerdáig.

 

Az M3-as autópálya mindkét oldalán Gödöllő térségében, a 26-os és 36-os kilométerszelvények közötti szakaszon pedig az elválasztó betonfal melletti terület tisztítását végzik a szakemberek május 23-27 között, hétfőtől péntekig.

 

Az érintett autópálya szakaszokon ideiglenesen egy sávra szűkül a forgalom, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

 

A Közút arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A karbantartási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, az utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék

 

(Indexfotó: pikreo.com)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló