2022. augusztus 18., Ilona

Környék ügye

#kórház #hatvan

Enyhítették a látogatási tilalmat a hatvani kórházban

Nagy Donát 2022.07.30. 14:44

Már nincsen teljes látogatási tilalom az Albert Schweitzer Kórházban.

Az összes fekvőbeteg ellátó osztályra bevezetett látogatási tilalmat részlegesen feloldották pénteken a hatvani Albert Schweitzer Kórházban, írja az intézet közleménye.

 

Három osztályon, azaz a COVID részlegen, az ápolási osztályon és a krónikus belgyógyászati osztályon azonban továbbra sem engedélyezett a látogatás.

 

A kórház közleménye kiemeli, hogy a látogatók számára a látogatás ideje alatt a fekvőbeteg ellátó osztályon belül az FFP2 maszk viselése és a megfelelő kézfertőtlenítés kötelező, az intézmény egyéb területein a sebészeti maszk elegendő, ám tüneteket mutató hozzátartozót nem engednek be.

 

❗❗ LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS ❗❗ Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy az Albert Schweitzer Kórház-...

Közzétette: Albert Schweitzer Kórház Hatvan – 2022. július 29., péntek

 

A látogatási tilalommal érintett három osztály tekintetében a látogatás továbbra is egyedi elbíráláson alapuló kérvény birtokában, az intézményben érvényben lévő látogatási időben lehetséges, a védőfelszerelést biztosítják a hozzátartozók számára. Ezeket eddig is nagyon gyors emailváltásban bírálták el (hétvégén is), ezt követően is így fognak eljárni. A látogatási kérelmeket a korhaz@askhatvan.hu központi e-mail címre fogadják.

 

A védőeszközök helyes használatát, illetve a szabályos kézfertőtlenítést a kórház területére történő belépéskor a portaszolgálat ellenőrzi.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló