2023. december 9., Natália

Környék ügye

#kutya #borsod-abaúj-zemplén megye #eltévedés

Őzet kergető kutyájuk után indultak és eltévedtek a gombaszedők, a rendőrök keresték meg őket

Barna Benedek 2021.08.22. 15:02

Estére találták meg az erdőben bolyongó szlovák párt.

 

Áttévedt, és eltévedt szlovák pár felkutatásában vettek részt a borsodi rendőrök – számolt be a police.hu.

 

Mint írják, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szombaton a déli órákban

telefonált egy férfi, aki a magyart törve elmondta magáról, hogy szlovák állampolgár, aki hozzátartozójával, valamint kutyájukkal a reggeli órákban gombászni indult. A kutya azonban elszaladt egy őz után, ők pedig az eb után sietve letértek az ismert útvonalról és órák óta bolyonganak az erdőben, feltehetően már Magyarország területén vannak.

Szlovák1
Fotó: police.hu

A rendőrök azonnal megszervezték az eltévedt személyek keresését. Az Edelényi és az Encsi Rendőrkapitányság állománya, – a társhatóságokkal történt folyamatos kapcsolattartás mellett – összehangolt kutatást hajtott végre, melynek eredményeként az esti órákban sértetlenül találták meg a kimerült párost.

 

A rendőrök vízzel látták el a reggel óta az erőben kóborló embereket, akik leparkolt autójuktól légvonalban mintegy tizenöt kilométert tettek meg, majd sértetlenül átadtak őket a szlovák hatóságok munkatársainak.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló