2024. április 13., Ida

Környék ügye

Ellopták az udvarról és megették a közmunkások Boriszt, a fenséges kiskörei pávát

2019.11.30. 00:00

A tulajdonosa azt hitte, eltűnt a madár, de végül kiderült, hogy megfőzték.

 

A környéken élők a csodájára jártak Borisznak, a gyönyörű pávának, akinek kiskörei tulajdonosa a Facebookon számolt be róla, hogy a madár a napokban eltűnt, és nem sokkal később kiderült, hogy közmunkások lopták el, akik azután megfőzték.

 

Hoffer Lehel a beszámolóját azzal kezdte, hogy Boriszt a családjuk tagjánek tekintették, már 5 éve. 4 évet Jászberényben élt, 2020-at pedig egészen idáig Kiskörén töltötte.

 

"Sajnos a napokban, szomorúan vettük tudomásul, hogy elkóborolt vagy ne adj Isten elvitték, és többet már nagy valószínűséggel nem látjuk. Az egész várost körbejártuk, szomszédokat kérdeztünk, facebookos illetve internetes fórumokon is kerestük, hátha tud róla valaki valamit. Legnagyobb szomorúságunkra semmilyen visszajelzést nem kaptunk róla" – írta.

 

Ezek után röviden összefoglalja, hogy mi történt: amíg nem figyeltek, a ház előtt dolgozó közmunkások ellopták, elvitték és mint nem olyan régen kiderült, megölték a 100.000 forint értékű pávát. A madár tulajdonosához úgy jutott el az információ, hogy a közmunkások ismerőseiknek meséltek az esetről.

 

Ritkán nyilvánítok véleményt facebookon. Igazság szerint, ez az első alkalom, de emelett egyszerűen nem tudok elmenni...

Közzétette: Lehel Hoffer – 2020. december 12., szombat

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló