2022. május 18., Erik Alexandra

Környék ügye

#rendőrség #hatvan #kékfény

Ingyenes bringaregisztráció lesz szerdától Hatvanban

Nagy Donát 2022.01.25. 08:15

A rendőrök rögzítik a biciklik adatait, illetve fotókat is készítenek róluk.

A Hatvani Rendőrkapitányság munkatársa 2022. január 26. és 28. között 10 órától 12 óráig várja az érdeklődőket a városi rendőrkapitányságon, ahol több bűnmegelőzési programon lehet részt venni, írja a rendőrség oldala.

 

bűnmeg_logo_2

 

Ennek egyik fontos eleme a BikeSafe ingyenes kerékpár-regisztráció, melynek lényege, hogy a kerékpárok adatai egy biztonságos, a rendőrség számára is hozzáférhető nyilvántartásba kerülnek. Ezáltal a biciklik egy esetleges bűncselekmény esetén visszakereshetőek, könnyebb a felderítésük, valamint a tulajdonoshoz történő visszajuttatása is. A rendőrök rögzítik a kerékpár adatait - szín, típus, gyártó, gyártási szám, jellegzetességek - majd fényképfelvételeket is készítenek róla.       

 

A szakember tájékoztatást ad a vagyonvédelem, az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programjai, az internetbiztonság és a drogprevenció témakörét illetően is.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló