2023. december 9., Natália

Környék ügye

#egererdő #kisvasút #eger lions club #adakozás

Az EGERERDŐ Zrt. 200 kisvonat jeggyel támogatja hátrányos helyzetű gyermekek kirándulásait

Csarnó Ákos 2023.09.27. 14:13

 

Az EGERERDŐ Zrt. 200 db kisvonat menetjeggyel támogatta az Eger Lions Club által szervezett, hátrányos helyzetben lévő gyermekek kirándulásait.

Dobre-Kecsmár Csaba az EGERERDŐ Zrt. vezérigazgatója az idei Lions Esten elismeréssel nyilatkozott az eddigi közös jószolgálati tevékenységeinkről, melynek következő lépése az ajándék menetjegyek eljuttatása rászoruló gyermekeknek és gondozóiknak, kísérőiknek.

 

A jegyek a Szilvásváradi- és a Felsőtárkányi Állami Erdei Vasút vonalaira érvényesek, a felajánlás értéke kb. 500.000 Ft.

 

"Ez egy fantasztikus lehetőség a gyermekeknek hiszen a vonalak a közelben találhatóak és gyönyörű a látvány, az utazás pedig könnyen összekapcsolható egy kis túrázással vagy sütögetéssel is. Továbbra is várjuk olyan szervezetek, intézmények jelentkezését akik környékünkön foglalkoznak valamilyen okból hátrányos helyzetű gyermekekkel, és szeretnének kirándulni. A rövid szöveges pályázatot weboldalunk üzenetküldő felületén lehet leadni." - nyilatkozta Nagy Ádám, az Eger Lions Club elnöke.

 

indexkép: MTI/Komka Péter

 

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló