2023. október 1., Malvin

Környék ügye

#atkár #piac #szabó zsolt

26 millióból épült az atkári piac, ahol árust még nem láttak – Erre futotta a pénzből

2021.01.25. 16:51

Egy beruházás Szabó Zsolt fideszes képviselő körzetéből.

Újabb csúcs: 26 millióból egy 10 négyzetméteres budit, három lemezzel lefedett asztalt, és 150 négyzetméter lebetonozott placcot sikerült felépíteni. Ez nem vicc, hanem az atkári piactér

– idézi a 24.hu Hadházy Ákos Facebook-bejegyzését.

 

A független képviselő hozzátette:

Az csak hab a tortán, hogy az a helyi lakos, aki a képeket küldte, még soha nem látott ott árust.

Atkár Szabó Zsolt fideszes képviselő körzetéhez tartozik, akiről Hadházy megjegyzi, hogy "titkos offshore számlája ügyében nyomozás folyik". A körzetben a képviselő szerint "megbundázták" a közbeszerzéseket, az egyértelmű tények miatt már nyomozást is elrendeltek. "Az  más kérdés, hogy ha nem lesz egyetlen tisztességes és bátor polgármester sem, aki Szabóra valljon, akkor az egyértelmű bizonyítékok ellenére is lehet, hogy csak a belize-i számla miatt állhat bíróság elé. Legalábbis amíg Pintér vezeti a rendőrséget, Polt pedig az ügyészséget." – jegyezte meg Hadházy.

 

Arról korábban portálunk is beszámolt, hogy a választókerület polgármestereit arra kérték, egy előre megfogalmazott nyilatkozat aláírásával álljanak ki Szabó Zsolt mellett a nyomozásban. A településvezetőkkel aláíratott dokumentum szerint a pályázatok lebonyolítása során minden a jogszabályoknak megfelelően zajlott, és a közbeszerzéseknél sem történt jogellenes lépés.

 

Újabb csúcs: 26 MILLIÓBÓL EGY 10 NÉGYZETMÉTERES BUDIT, HÁROM LEMEZZEL LEFEDETT ASZTALT ÉS 150 nm LEBETONOZOTT PLACCOT...

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. január 24., vasárnap

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló