2021. október 25., Blanka Bianka

Környék ügye

#egerszalók #felsőtárkány #varázslatos bambara hotel #az év hotele szavazás

Nem is az év, az évtized legjobbja lett egy felsőtárkányi hotel. A második helyezés is Heves megyében maradt

Nagy Donát 2021.05.04. 07:41

Véget ért a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás döntője, melyben a 2010-es évek legjobb 14 vidéki szállodája versenyzett a közönség szavazataiért. A nézők áprilisban két hétig voksolhattak a döntős hotelekre – írja az MTI.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával és az Interakció Produkció gyártásában készült, egyetlen televíziós hotel versenyben, a 2010-es években induló 130 szálloda közül a legjobb 38 vett részt. A továbbjutók, vagyis a régiós első és második helyezettek pedig 2021. áprilisában, a döntőben küzdöttek meg a fődíjért.


A Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás nyertese, a nézők szavazatai alapján, így a 2010-es évek legjobb hotele, a 2017-es győztes, a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel lett, amely a döntőben a szavazatok 24százalékát szerezte meg.

Bambara_Hotel

A felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel. Fotó: Az Év Hotele

A közönségszavazás egyedi tervezésű díját a szálloda társtulajdonosa, Dr. Kanta Awa vette át az RTL Klubon sugárzott díjátadó műsorban. A döntőben leadott szavazatok 16 százalékkal a második, a 2019-es évad győztes szállodája, az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel lett. A bronzérmet pedig 2017 ezüstérmese, a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb kapta a szavazatok 10%-val.

A műsor végén bejelentették a folytatást is. AZ ÉV HOTELE Közönségszavazást 2022-ben is megrendezik.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló