2023. szeptember 30., Jeromos

Környék ügye

#bélapátfalva #szavazás #focipálya #megyei foci

A bélapátfalvi focipályát szavazták meg a legszebbnek

Barna Benedek 2021.09.28. 19:18

Húsz helyszín közül választották ki a voksolók.

 

Az Egri Ügyek is hírt adott arról, hogy a nyáron a Nemzeti Sport a megyei bajnokságok legszebb pályáját keresve közönségszavazást indított. Húsz pálya közül lehetett választani, amelyek között két Heves megyei is volt: a bélapátfalvai és az istenmezejei.

 

A sportlap most arról számolt be, hogy időközben megszületett a végeredmény. Mint írták, az olvasóik jelentős többséggel mondták ki ítéletüket: a megyei bajnokságok legszebb pályája a bélapátfalvai.

 

Rendhagyó elismerésként a Márkus Attila (Heves Megyei Hírlap) által készített győztes bélapátfalvai fotó kinagyított, bekeretezett változatát adták át a napokban Bársony Dánielnek, a Heves megyei I. osztályban szereplő Bélkő SE elnökének.

 

 

"Követtük a szavazás alakulását, megosztottuk bélapáti körökben, de így is váratlanul ért bennünket az elsőség" – nyilatkozta a klubelnök a heol.hu-nak. Mint mondta, személy szerint neki nagy megtiszteltetést jelentett az elismerés, de igazából az egész város számára hatalmas sikerként könyvelik el.

Futballpálya mindenhol van és ezek nagyjából hasonlóan néznek ki. Ezúttal az elhelyezkedést díjazták a nézők. A Bélkő-hegy, vagyis névadó „szponzorunk” nyerte meg nekünk a szavazást. A névváltás a helyi nevezetességhez igazodott, ilyen szempontból még jól is jött ki, hogy Bélkő Sportegyesületként szerepelünk. A díjat nagyban a megcsonkított hegynek köszönhetjük, ami tényleg fantasztikus a látványt nyújt. Ha olyan csapat érkezik hozzánk, amelyik korábban még nem járt nálunk, annak a játékosai mindig szelfivel kezdenek a pályán.

– fogalmazott Bársony Dániel.

 

A Bélkő SE elnöke azt is elárulta, hogy ők még a nevezésről sem tudtak, vagyis nem szándékos jelentkezés történt a klub részéről. Úgy tudja, a pálya képét egy hatvani fiatalember nevezte a versenyre. Ők már csak akkor értesültek minderről, amikor a top húszba beszűrték a pályákat és akkor kezdték el osztani a szavazást a közösségi oldalakon.

 

(Indexkép forrása: Nemzeti Sport / Facebook)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló