2023. szeptember 28., Vencel

Mindenki ügye

#fidesz #mészáros lőrinc #kormánymédia #pesti srácok #huth gergely #vaszily miklós

A Pesti Tv után a Pestisracok.hu is megszűnhet, a Fidesz nem ért a médiához Huth Gergely szerint

Kósa András/Azonnali.hu 2022.05.10. 13:58

A Pestisracok.hu főszerkesztője a Fidesz és a média kapcsolatával ironizált közösségi oldalán, majd azt írta, a Pestisracok.hu finanszírozása is bizonytalanná vált.

azonnalipp

Régi mondásom volt, hogy »a magyarok nem értenek a sörfőzéshez és a sajtkékszítéshez, a Fidesz pedig nem ért a médiához«. Azóta annyi történt, hogy mi magyarok egész jól megtanultunk sört és sajtot készíteni…

– írta kedden délelőtt közösségi oldalán Huth Gergely, a Pestisracok.hu főszerkesztője, a július 1-től megszűnő Pesti TV programigazgatója.

 

Mindezt alig egy nappal azután, hogy – mint a Média1.hu szakportál nyomán mi is beszámoltunk róla – bejelentették a Pesti TV megszűnését július 1-től.

ps2
Kép forrása: Huth Gergely / Facebook

Huth Gergely bejegyzése alatt sokan bírálták a Fideszt, többen pedig a tévé megszűnésének „valódi okait” akarták megtudni a programigazgatótól és a Pestisracok.hu további sorsáról érdeklődtek. Erre a portál főszerkesztője így reagált:

 

"A Pesti TV tulajdonosai, azaz Vaszily Úr (Vasziliy Miklós – a szerk.) és Mészáros Úr (Mészáros Lőrinc – a szerk.) cégei az alacsony reklámbevétel miatt nem kívánják tovább finanszírozni a Pesti TV működését. Mint üzletembereknek, ehhez minden joguk megvan.

Mivel integrált szerkesztőséget működtettünk, jelen formában a PestiSrácok.hu fenntartása is megoldandó problémává vált.

Reméljük, kapunk megfelelő ajánlatot a folytatáshoz, a tárgyalások sikeréhez nézőink és olvasóink most is özönlő, jóleső kiállása sokat hozzá tehet".

ps3
Kép forrása: Huth Gergely / Facebook

Impresszuma szerint egyébként a Pestisracok.hu 26 újságíróval dolgozik, de ahogy az impresszumban fogalmaznak, a szerkesztőségben rajtuk kívül még "sokan mások" is dolgoznak.

 

(Ezt a cikket az Azonnali szállította.)

 

 

Indexkép forrása: Pestisracok.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló