2021. június 20., Rafael

Eger ügye

#egerplusz #eger #markhot ferenc kórház #vácity józsef

Vitaminokkal turbózzák fel az egri kórház koronavíruson átesett dolgozóinak immunrendszerét

Keller Richárd 2021.05.05. 12:22

Újabb adományt kapott az intézmény.

Mintegy négymillió forint értékben adományozott az egri kórháznak Flavin vitamin termékeket a Crystal-csoport. Az adományt dr. Vácity József a kórház főigazgatója vette át a cégtől kedden.

 

A képen Lajosházi Péter a cég képviselője (balra) és dr. Vácity József főigazgató tekintik meg az adományban található termékeket.

Az átadón elhangzott: az immunerősítő termékeket a kórház koronavíruson átesett munkatársai kapják, illetve az intézmény 300 dolgozója is részesül belőle. A adományozó cég tájékoztatása szerint a Flavin termékek segítik a szervezet védekezési folyamatait, illetve erős immunfokozó és szélesspektrumú virusölő hatással bír.

A szerdán közölt adatok szerint Heves megye összes eddigi koronavírusos esetének száma 21.722-re emelkedett. Az aktív fertőzöttek számát legutóbb pénteken hozták nyilvánosságra, akkor 2008 esetről számoltak be, közülük 480 egri (így március vége óta először csökken 500 alá az egri aktív esetek száma). A járvány visszaszorulása pedig a megyeszékhelyen folytatódhat a legújabb szennyvízadatok alapján.

(Fotó: Keller Richárd)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló