2022. május 17., Paszkál

Eger ügye

Videón, ahogy a kommandósok elfogják az egri drogost

Egri Ügyek/Police.hu 2019.11.30. 00:00

Nem bántak kesztyűs kézzel a 30 éves K. Mihállyal.

 

 

A rendőrség kábítószer birtoklás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást egy 41 éves bősárkányi és egy 39 éves egri férfi ellen. Az általuk használt gépjárműben 2017. január 6-án történt ellenőrzéskor a rendőrök a csomagtartóban elrejtve jelentős mennyiségű kábítószergyanús fehér port találtak, valamint a házkutatás alkalmával további fehér por és 2000 darab extasy tabletta, valamint azok terjesztéséhez szükséges eszközök kerültek elő. 

 

A nyomozásban a rendőrök azonosították azt a harmadik személyt, akinek a gyanúsítottak feltehetőleg át akarták adni a később lefoglalt kábítószert. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2017. február 22-én kora reggel egri otthonában elfogták K. Mihályt, majd előállították a főkapitányságra. A vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott. A házkutatáskor kábítószergyanús fehér porral szennyezett tasakokat is találtak.

 

 

A 30 éves férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és egyben előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló