2024. június 18., Arnold Levente

Eger ügye

#közlekedés #belváros

Változik a Jókai utcába a behajtás rendje süllyedő oszlop miatt!

Csarnó Ákos 2024.05.17. 13:38

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata közelményt adott ki arról, hogy a belváros gépjármű forgalmának szabályozása érdekében a Kossuth Lajos utca felől – a Jókai utcában (a történelmi Belváros irányába) a lakók nyugalmát és érdekeit szem előtt tartva elkészült a forgalomkorlátozó berendezés, süllyedő oszlop kihelyezése, valamint üzembe helyezése.

A reggel 5:00-10:00 óráig tartó áruszállítás utáni időszakot követően a fizikai akadályon való bejutáshoz azon lakosoknak, vendéglátó- és kereskedelmi egységet üzemeltetőknek – akiknek a célállomás megközelítése kizárólag a Jókai utcán történő áthaladással valósulhat meg - az Önkormányzati Rendészeti Csoport által kiadott behajtási engedélyen szereplő rendszámát automatikusan feltöltötték a rendszámfelismerő rendszerbe.

Amennyiben az arra jogosultak Jókai utcán történő bejutása esetleges problémába ütközik, segítségért ügyfélfogadási időben az Önkormányzati Rendészeti Csoport munkatársaihoz fordulhatnak.

 

A lezárás miatt a Bajcsy-Zsilinszky utcán a Fellner és a Jókai utca közötti egyirányú szakaszra, az előző néhány hétben ideiglenesen bevezetett kétirányú forgalmi rend a mai napon - péntektől - megszűnik, az autósoknak a belváros felől csak kihajtani lehet a Fellner Jakab utca felé, onnan a Dobó tér felé behajtani nem lehet.

 

indexkép: Eger Város Hivatalos Oldala

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló