2021. október 26., Dömötör

Eger ügye

Most már Egerben is lehet online vásárolni a Tescóból

2019.11.30. 00:00

Elindították a házhoz szállítást.

 

Ahogy arról portálunk is beszámolt, november végén a Tesco bejelentette, hogy két héten belül Egerben is elkezdik a kiszállítást. Mostanra pedig már ténylegesen elérhetővé is vált: az Egri Napok blog szúrta ki, hogy december 10-én valóban elindította a házhoz szállítást a hipermarket.

 

Eger mellett további öt másik városban is bevezették itthon az online szolgáltatást, így már Veszprémben, Kaposváron, Szolnokon, Zalaegerszegen és Békéscsabán is házhoz szállítanak Továbbá elérhetővé tették a lehetőséget ezeknek a városoknak a vonzáskörzetében, így a környékünkön többek között Gyöngyösön, Mezőkövesden és Füzesabonyban. 

A Tesco oldálán az irányítószám megadásával az is ellenőrizhető, hogy hová vállalnak fuvart a környéken.

 

Kép forrása: tesco.hu

 

A vásárlók a Tesco honlapján vagy Androidon és iOS-en is elérhető mobiltelefonos alkalmazáson keresztül tudnak bepakolni a virtuális kosarukba több mint 13 ezer féle termék közül válogatva. A bevásárlási asszisztensek a kiválasztott termékeket az újonnan bekapcsolt városok hipermarketeiben készítik össze ugyanolyan gondossággal, mintha a vásárló személyesen töltené meg a kosarát.

 

Az érvényben lévő korlátozásokkal összhangban a Tesco az új területeken is biztonságos kiszállítást garantál. A házhozszállítás este 22 óráig kérhető, akár érintésmentesen is, a Click&Collect keretében pedig személyes átvétel is választható a hipermarketek parkolójában található átvételi ponton, amelyek este 20 óráig nyitva tartanak. Az áruházlánc azonban arra kéri a vásárlókat, hogy a kijárási tilalomra tekintettel lehetőleg este 19 óráig vegyék át megrendeléseiket.

 

(Indexkép: Krizsán Csaba / MTI) 

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló