2022. július 1., Tihamér Annamária

Eger ügye

#egerplusz #eger #zöldfül #szemét #hulladék

Szombaton Egerben is lesz lehetőség a szervezett szemétszedésre

Nagy Donát 2022.05.05. 09:11

Eger és Egerszalók között, a Farkasvölgyi-árok és Koszorú utca környéke, valamint a Faiskola utca környezetébe várják a segíteni szándékozókat, hogy tisztább közterületet varázsoljanak.

Idén már tizedik alkalommal valósul meg Magyarország legnagyobb és egyre népszerűbb hulladékgyűjtő eseménye, a TeSzedd! Az országos akció ideje alatt egész héten több mint ezer ponton gyűjtik a szétdobált hulladékot az önkéntesek, írja az Eger Hírek.

szed2
Fotók: MTI

A cikk szerint az egri Polgármesteri Hivatal munkatársai az Eger és Egerszalók közötti völgyfeltáró út mentén fogják összegyűjteni a szemetet, de további önkéntesek jelentkezését is várják.

 

Május 7-én, szombaton 8:30 és 13 óra között a Farkasvölgyi-árok, a Borházsor utca, a Farkasvölgy utca, a Koszorú utca, a Szalóki utca és a Szvorényi utca közterületi részeit is szeretnék megtisztítani, itt a találkozási pont a Borházsor utcai patakhíd lesz.

 

Délután, 15 és 18 óra között a Faiskola utca környezetében folytatódik a munka, a találkozási pont a Nagyváradi és Faiskola utcák kereszteződése.

 

A szervezők szemeteszsákokat és kesztyűt is biztosítanak. Láthatósági mellény viselése a teljes program alatt ajánlott, azt viszont lehetőség szerint mindenki vigyen magával.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló