2021. szeptember 24., Gellért Mercedesz

Eger ügye

#eger #lajosváros

Sportorvosi rendelőt nyitnak az egri Lajosvárosban

Barna Benedek 2021.08.05. 18:26

A régi orvosi rendelőt alakítják át.

 

Az EgerInfo ifj. Sós Tamás önkormányzati képviselő közlése nyomán arról számolt be, hogy új szolgáltatással bővül a Lajosváros: a Mátyás király út 57. szám alatt új sportorvosi rendelőt alakítanak ki. Mint írták, a munkafolyamat során teljesen modernizálják és felújítják a régi orvosi rendelőt.

 

A hírt Farkas Attila alpolgármester is megerősítette, és a munkálatokkal kapcsolatban elmondta, hogy a kivitelezés műszaki tartalmait az Országos Sportegészségügyi Intézet munkatársai, valamint Dr. Katona István sportorvos igényei alapján, közösen határozták meg. "Az átalakítás magában foglalja az akadálymentes vizesblokk kiépítését, a teljes belső festést, mázolást, a gépészeti és villamosrendszer átvizsgálását, javítását" – tette hozzá.

 

Az alpolgármester közölte azt is, hogy az ingatlan továbbra is önkormányzati tulajdonban marad, az átalakítási felújítási munkálatokat az EKVI végzi, a költségeket pedig a Sportkórház magára vállalta.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló