2024. június 18., Arnold Levente

Eger ügye

Rendkívüli! Májustól új alpolgármestere lesz Egernek

2019.11.30. 00:00

A változást szerda délután jelentette be Mirkóczki Ádám polgármester.

 

Mirkóczki Zita helyett új alpolgármestere lesz Egernek, az Egységben a Városért Egyesület színeiben mandátumhoz jutott politikus önkormányzati képviselőként dolgozik tovább. Mindezt Mirkóczki Ádám jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján.

 

Mirkóczki Zita a következő közgyűlésen már nem itt fog ülni. Fotó: Egységben a Városért Egyesület Facebook-oldala 

 

A Városházán tartott sajtótájékoztatón a polgármester elmondta: a személycserét ő kezdeményezi, a kultúráért felelős alpolgármesterként dolgozó Mirkóczki Zitát május elsejével Farkas Attila önkormányzati képviselő váltja. "Farkas Attila az elmúlt hónapokban rengeteget dolgozott a szociális ellátás terén, ismeri az intézményhálózatot. Arra kértem, hogy a felkérést fogadja el. Attila az elmúlt 3 hétben bizonyította: ha kell, 0-24 órában dolgozik és készen áll" - indokolta döntését Mirkóczki Ádám.

 

Farkas Attila önkormányzati képviselő, az Egységben a Városért Egyesület színeiben jutott be a közgyűlésbe, a helyi politikus a Városi Szociális és Családügyi Bizottság elnöke. A személycsere összefügg azzal, hogy a koronavírus következményei kapcsán számos szociális jellegű kihívás elé néz a város.

 

Farkas Attiláról legutóbb akkor írtunk, amikor bejelentette, hogy felajánlja képviselői tiszteletdíját a koronavírussal szembeni védekezésre.

 

Hamarosan jövünk a sajtótájékoztató egyéb részleteivel.

 

 

 

 

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló