2021. május 12., Pongrác

Eger ügye

#mirkóczki ádám #oroján sándor #fidesz #jobbik #komlósi csaba #áruló

Oroján meglepő gondolatmenete: Mirkóczki ne bízzon abban, hogy a Fidesz befogadja!

2021.03.14. 13:22

A kormánypárt egri frakcióvezetője is beszállt az egri polgármester árulózásába, aki bírálta az ellenzéki pártokat, köztük saját volt pártját is.
Többen is beleszálltak az utóbbi napokban Mirkóczki Ádám egri polgármesterbe, aki élesen kritizálta az ellenzéki pártokat, köztük volt pártja, a Jobbik kommunikációját is. Cserébe a volt LMP-s önkormányzati képviselő, Komlósi Csaba, valamint a Momentum sem kímélte reakcióiban a városvezetőt.
 
A sorba most beállt az egri Fidesz frakcióvezetője, Oroján Sándor is, aki Facebook-posztjában kicsavarta Mirkóczki kezéből az "áruló" jelzőt, amit az Egységben a Városért frakciójából kilépett Komlósira alkalmazott, majd azzal támadta vissza a polgármestert:
 
"Figyelem az ellenzéki oldalon az újabb botrányt, amit az egri polgármester mondatai okoztak. Elgondolkodtató, hogy a másfél évvel ezelőtt még egymás kezét fogó, választásokon együtt induló, mindent ígérő illetve “vállaló” ellenzékiek hova jutottak.
 
Eger polgármestere mindig elárulta minden szövetségesét. Most épp a frakcióját és volt pártját árulja el. Ha abban bízik, hogy a sok árulás után a Fidesz majd befogadja, ki kell ábrándítanom: mifelénk az árulók nem jönnek, hanem mennek." - írta meglepő gondolatmenetében Oroján.
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló