2021. június 15., Jolán Vid

Eger ügye

Óriásit borult az egyik versenyző az Eger Rallyn, így nézett ki belülről – VIDEÓ

2019.11.30. 00:00

Alighanem vérfagyasztó élmény azok számára, akik nem éltek át hasonlót.

 

A Formula.hu tette közzé azt a belső kamerafelvételt, amely az egyik felturbózott Lada pilótafülkéjében készült az előző hétvégén megrendezett Eger Rallyn. Az autót Simon György vezette, amely a rajt után fél perccel már fel is borult és a tetején állt meg. Szerencsére a pilóta és navigátora sérülés nélkül úszták meg a balesetet.

 

A videón jól hallható, hogy a rajt után nem sokkal kommunikációs probléma alakul ki a sofőr és navigátora között, mivel utóbbi nem figyelmezteti időben a pilótát egy kavicsos részre. Ezután nem sokkal a versenyautó újra egy kavicsos részhez ér, amelyen meg is csúszik, majd felborul, többször átfordul és a tetején áll meg. Ezután a még a fejreállt autóban tartózkodó Simon György elképesztő higgadtsággal ki is jelenti, hogy nagyon kavicsos volt az út, ezért borult fel.

 

 

 

A címvédő páros nyerte az Eger-ralit

Vinczéék nagy csatában győzték le Velenczei Ádámékat. A bajnoki címvédő Vincze Ferenc, Bacigál Igor páros nyerte a vasárnap befejeződött Eger-ralit, az országos bajnokság harmadik futamát. Fotó: Vincze Ferenc és Igor Bacigál Facebook-oldala Vinczéék nagy csatában bizonyultak jobbnak a másodikként záró Velenczei Ádám, Szőke Tamás kettősnél, amely kevesebb mint hét másodperccel volt lassabb a csaknem 132 kilométeres össztávon.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló