2023. június 5., Fatime

Eger ügye

#eger #mirkóczki ádám #egri hulladékgazdálkodási nonprofit kft. #evat #berecz kálmán

Mirkóczkinak szentelt "fan klubot" alakítana az EVAT-ból kitett Berecz Kálmán

Csarnó Ákos 2021.12.22. 10:31

Azokat várják, akiknek az egri városvezető önkénye miatt kellett távozniuk munkahelyükről. Kápolna első embere vitára is hívja polgármester kollégáját.

 

Korábban írtunk arról, hogy a legutóbbi rendes egri Közgyűlésen igen sürgősen behozott személyi kérdésben kellett döntenie a testületnek. Berecz Kálmán kápolnai polgármestert, az EVAT Zrt. igazgatósági tanácsának addigi tagját rúgatta ki Mirkóczki Ádám polgármester arra hivatkozva, hogy az Egri Hulladéjgazdálkodási Társulásban nem végezte megfelelően a munkáját, mi több, lobbizott. Annyit kell még megemlítenünk most, hogy az érintett meghívást sem kapott, és felszólalási lehetőséghez sem jutott akkor, csak egy nem hivatalos közgyűlési felvételen fejtheti ki Berecz az ellenérveit. A személyi kérdés (demokratikus városvezetés mítoszát széttörő) tárgyalásáról és a háttérben megbúvó összefüggésekről szóló összefoglalót ide kattintva olvashatják bővebben. 

 

Most oda jutott a helyzet, hogy Berecz Kálmán egy videóban azon túl, hogy elmondja az ellenvéleményét, felhívást is közzétett, amiben arra kéri a korábban Egerben, egri önkormányzati cégekben, intézményekben dolgozókat, hogy alapítsák meg a Mirkóczki Ádám Rajongói Klubot. Ebbe a Klubba várja a jelentkezőket Berecz. Ezen túl azonban még vitára is hivja a polgármestert, hogy "rendezzék le" a kérdést.

 

 

Mi kíváncsian várjuk a folytatást.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló