2024. május 27., Hella

Eger ügye

#egerplusz #Markhot Ferenc Kórház

Megszületett a 2021-es év első egri babája is

2019.11.30. 00:00

A kisfiú és anyukája is jól van.

 

Az Eger Hírekhez jutott el az információ, miszerint január elsején, 21 óra 18 perckor született meg a 2021-es év első egri babája a Markhot Ferenc Kórházban.

 

Mint írják: Balázs első gyerek a családban, császármetszéssel született, 1800 gramm a súlya. A kisfiú és anyukája is jól van.

 

Ahogy arról pénteken beszámoltunk, egyidőben két baba is született elsőként 2021-ben Magyarországon. Egyikük a fővárosban, másikuk vidéken jött világra éjfél után 1 perccel.Budapesten kisfiú lett az első újszülött, aki a Hunor Pál nevet kapta. A kisfiú a budapesti Honvédkórházban, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban született 3350 grammal és 54 centiméterrel, édesanyja első gyermekeként.


Vidéken, Nógrád megyében a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban egy kislány született elsőként. Csóka Boglárka 3200 grammal és 52 centiméterrel, természetes úton jött a világra, a család második gyermekeként.

 

(Indexképünk illusztráció.)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló