2024. június 21., Alajos Leila

Eger ügye

#egerplusz #eger #magánegészségügy

Megnyitotta egri járóbeteg-ellátó központját a TritonLife magánegészségügyi csoport

Barna Benedek 2022.05.17. 19:29

A plázában kapott helyet az intézmény, ahol többféle szolgáltatást kínálnak.

 

Tavaly többször is cikkeztünk róla, hogy az ország egyik legnagyobb magánegészségügyi ellátóhálózata, a TritonLife Csoport vidéki terjeszkedésnek részeként Egerben is létrehoz egy intézményt. A szolgáltató kedden bejelentette, hogy megnyílt egri egységük, amely az Agria Parkban kapott helyet. (Az intézmény helyszíneként eredetileg a Maklári úti volt iskolaépületet nevezték meg, arról nincs információnk, hogy végül miért a plázában alakítoták ki.)

 

A TritonLife közleményében – amelyet az Egri Napok Blog idéz – felsorolják, hogy az egri járóbeteg-ellátó központjukban milyen szakorvosi területek és specialitások válnak elérhetővé:

A teljesség igénye nélkül ilyenek a 6 neurológus specialistánk akik ENG/EMG, neuro-sonográfiai, és egyéb speciális vizsgálatokat végeznek, 4 elismert radiológusunk, kézsebészeink, reumatológusaink, ortopéd specialistáink, nőgyógyászaink, pulmonológusunk, allergológus specialistánk, infektológus és májspecialista belgyógyászunk, kardiológusaink, aneszteziológiai-, és fájdalom ambulanciánk, sebészeti, bőrsebészeti, érsebészeti, proktológiai rendeléseink, urológiánk cystoscopiával, és teljes laborunk helyben, reményeink szerint még sportorvossal is kiegészülve hamarosan.

Az ismertetővel együtt néhány fotót is közzétettek, amelyek alább lapozgathatók, az egri központ szolgáltatásai pedig ezen a linken böngészhetők.

#GALLERY_176# 

(Képek forrása: tritonlife.hu)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló