2023. március 21., Benedek

Eger ügye

#egri termál- és strandfürdő #eger termál #egri strand

Lejárató hadjáratot kezdtek az Eger Termál Kft. ellen, a cég közleményben cáfol


Az Eger Termál Kft. közleményt juttatott el portálunkhoz, amiben cáfolják a lejáratási akcióban megogalmazottakat.

Az Eger Termál vezetése sajnálattal tapasztalja, hogy az egyik népszerű közösségi oldal névtelenséget biztosító lehetősége mögé bújva lejárató hadjárat indult a cég ellen. Ennek egyik eszköze a hamis felhasználói profilról érkező, a sajtónak megküldött „reklamáció”, amelyben zömmel a strand higiéniai körülményeit kifogásolják. Az utóbbi napokban több ilyen eset is történt, melyek kivétel nélkül hamis, sem tárgyi, sem személyi bizonyítékkal nem alátámasztott rágalmazások voltak.

 

Cégünk minden, tudomásunkra jutott esetben szigorú belső vizsgálatot tartott és tart. Eddig egyetlen alkalommal sem találtuk bizonyítottnak a rágalmazó állításait.

Tekintettel arra, hogy a lejárató hadjárat, melynek középpontjában az Eger Termált áll, nem csupán a cég, hanem közvetve Eger jó hírét veszélyezteti, szigorúan lépünk fel az álhíreket terjesztőkkel szemben. Minden olyan esetben, ahol nem nyer minden kétséget kizáróan bizonyítást az állítás, ismeretlen tettes ellen feljelentést teszünk.

 

Ugyanakkor tisztelettel kérjük kedves vendégeinket, hogy amennyiben a higiéniai körülményekkel kapcsolatban észrevételük van, azt haladéktalanul jelezzék a helyszínen a kollégáinknak és kérjék az esetről jegyzőkönyv felvételét. Emellett a fő közösségi tereinkben kifüggesztettünk egy telefonszámot, amelyen jelezni tudják az észlelt hiányosságot.

 

Együttműködésüket hálásan köszönjük!

 

indexkép: Magyar Fürdőszövetség

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló