2024. április 29., Péter

Eger ügye

Koszosnak, fullasztónak találja Eger levegőjét? Egy kérdőív kitöltésével változtathat ezen!

2019.11.30. 00:00

Mindössze 10 percbe kerül a kitöltése.

 

Folyamatosan zajlik a HungAIRy LIFE integrált projekt tevékenységeihez kapcsolódó társadalmi és gazdasági hatások felmérése. 

 

2019-ben indult Magyarországon a HungAIRy Life integrált projekt, amely az egyik legjelentősebb környezet-egészségügyi probléma javítását célozza meg, ami nem más, mint a levegőminőség javítása és a levegőtisztaság védelme. A projekt 8 hazai régióban, 10 megyei jogú város közreműködésével zajlik. Ezek közül Eger városa az egyik, amelyik hozzájárul az említett célok megvalósításához.

 

A projektben különböző fejlesztések kerülnek megvalósításra a résztvevő városokban, annak érdekében, hogy mérhető eredménye legyen a levegőminőség javulásának. Ezzel kapcsolatban szeretnék megtudni az Ön véleményét is, amellyel elősegíti a projektben résztvevők munkáját. A kérdőíves felmérés eredményei alapvonalként szolgálnak a kétévente ismétlődő felmérések eredményeivel összevetésben. 

 

 

Az egri ökomenedzser tájékoztatása szerint a kérdőív anonim és kitöltése mindössze 10 percet vesz igénybe. Az eredményeket csak összesítve, a többi kérdőív eredményeivel együtt használják fel, válaszaik alapján a válaszadók nem beazonosíthatók. Az adatokat a felmérésen kívül semmilyen egyéb célra nem használják fel.

 

A kérdőív kitöltésével a projekt további fejlesztését segíti elő, amellyel az Ön környezetének minőségét javítják. 

 

A kérdőív a hazai projekt koordinátor, a Herman Ottó Intézet honlapján érhető el, az alábbi linken: http://www.hermanottointezet.hu/kerdoiv-01

 

Segítségét, véleményét ezúton is köszönjük!

 

 

 

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló