2023. október 3., Helga

Eger ügye

#jótékonyság #karácsony

Karácsonyi ajándékok egri mélyszegénységben élő családok részére


Az Eger Lions Club a lakosság segítségét kéri, hogy minél több egri, mélyszegénységben élő család karácsonyát varázsolhassuk szebbé!

 

Az EGERERDŐ Zrt. karácsonyfákkal, a TZMO Hungary Kft. egészségügyi csomaggal támogatja a rászorulókat. Te pedig a gyermekeknek személyre szóló ajándékcsomag összeállításával, vagy a családi csomag támogatásával segíthetsz! 

 

Az Eger Lions Club az Egri Család és Gyermekjóléti Szolgálat segítségével immáron harmadik éve látogat el a karácsonyt megelőző időszakban olyan egri és környékbeli családokhoz, akik nagyon nehéz körülmények között élnek.

 

„2020-ban és 2021-ben is negyven-negyven olyan családnál jártunk, akik minden igyekezetük ellenére nemhogy karácsonyfát nem engedhetnek meg maguknak, de ajándékokat - sokszor alapvető dolgokat sem. Így, még ha csak rövid időre is, de bepillantást nyerhettünk ezen családok életébe - ami sokszor igen megrázó és elgondolkodtató volt.” – nyilatkozta Nagy Ádám, az Eger Lions Club elnöke.

Ezért döntöttünk úgy, hogy idén megpróbálunk még teljesebb karácsonyt varázsolni számukra;

 

- személyre szóló ajándékokkal a gyermekeknek,

- háztartási és egészségügyi csomaggal a szülőknek,

és karácsonyfával - az egész családnak.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló