2022. november 28., Stefánia

Eger ügye

#városgondozás

Juhász Géza közleményben válaszol az őt ért támadásokra

Csarnó Ákos 2022.10.03. 12:11

A városgondozás Eger Kft. múlt héten menesztett vezetője közleményt juttatott el szerkesztőségünknek, amiben az őt ért támadásokra válszol:

 

A Városgondozás Eger Kft-t és annak vezetőjeként személyemet, súlyos és alaptalan vádak érték 2022.09.28-án az Egri Hírek hírportálon közzétett írásban és az abban bemutatott videó felvételen.

 

Ritka kivételektől eltekintve nem reagálok különböző, személyemet érintő lejárató jellegű információkra, véleményekre, mert nem tekintem hiteles forrásnak a közösségi médiafelületeket (facebook és társai).

 

Azonban az általam képviselt és irányított Városgondozás Eger Kft. valamennyi, becsületesen és tisztességesen dolgozó munkavállalója nevében visszautasítom a valótlan, rágalmazó és fenyegető állításokat.

 

A Városgondozás Eger Kft. törvényes keretek között, valamennyi jogszabályt, előírást, eljárásrendet betartva szerződések, megrendelések alapján látja el feladatát. A Társaság vezetőjeként üdvözlöm, hogy a többségi tulajdonos EVAT Zrt. vezérigazgatója belső vizsgálatot rendelt el a kreált, vélhetően hamis információkra felépített koncepciós eljárásban, aminek lezárását követően megosztom az “eredményt” valamennyi hírportál felületén, akik a lejáratásomban közreműködtek.

 

Nem lehet véletlen időzítés “a botrányos fakivágási” ügy kirobbantása, éppen egy nappal a 2022.09.29-ei napra összehívott Közgyűlés előtti napra, melyre már elő volt készítve a menesztésem. A zárt ülésen meghozott döntést követő képviselői magyarázatok, a céget és személyemet érintő további becsmérlések, csak szánalmas magyarázatát adták arra a feltételezésemre, hogy miután “nem jött be” a számla nélküli munkavégzés, mint OK (CASUS BELLI) kármentésként és további indokként a szokásos mantrát sulykolták: koszos a város, nincs lenyírva a fű, és elfogyott a türelem. Az nem fogyhat el, ami kinevezésem óta (2020.05.15.) egy percig sem létezett, hiszen megbízásom kezdetétől folyamatos lejáratásként és eszközként céltábla vagyok ( sajnos rajtam keresztül a Városgondozás Eger Kft. is)

 

Soha nem állítottam, hogy a Városgondozás Eger Kft. tökéletesen és kiválóan végzi a munkáját. Sok esetben magam is elismerem, ha hibát követtünk el. Egyet azonban állíthatok: a Városgondozás Eger Kft. irányítójaként mindent elkövetek, hogy valamennyi körülményt (finanszírozás, technikai adottságok, humánerőforrás) és feltételt figyelembe véve a megbízásoknak, a szolgáltatások megrendelőinek, elfogadható színvonalon eleget tegyünk.

 

Juhász Géza

(még)ügyvezető

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló