2022. november 30., András Andor

Eger ügye

#egerplusz #eger #bitskey aladár uszoda #felújítás

Jövő tavaszra fejeződhet be az egri Bitskey Uszoda tetejének felújítása – VIDEÓ

Barna Benedek 2021.12.11. 10:06

Mostanra a munkálatok több mint felével végeztek.

 

Idén augusztusban keztdék el TAO-s és önkormányzati forrásból felújítani a Bitskey Aladár Uszoda épületének tetejét, amelynek cserepei egy technológiai hiba miatt mállottak, így az elmúlt évek során elég rossz állapotba került és balesetveszélyessé vált. A cserépcserén kívül a közel 300 millió forintos beruházás része az uszoda bejárati lépcsőjének és az étterem homlokzatának megújítása is, valamint megoldódik a vízelvezetés.

 

A TV Eger friss riportja szerint mostanra a javítási munkálatok több mint felével el is készültek. Szécsi Zoltán, az Egri Vízilabda Klub ügyvezetője azt is elmondta a tévének, hogy a kivitelezőnek a jobb minőségű cserepek felhelezése mellett a faszerkezet részeit is javítania kellett, mivel az alulról is nedvességet kapó gerendák már elkezdtek gombásodni, rohadni. A tetőszerkezet javítási munkálatai várhatóan jövő februárban vagy márciusban fejeződnek be.

 

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló