2023. január 30., Martina

Eger ügye

#útfelújítás #közlekedés

Ismét változás a forgalmi rendben a Kertész utca felújítása miatt!

Csarnó Ákos 2022.10.19. 10:11

 

Újabb szakaszába lépett a Kertész utca felújítása - tájékoztatott az egri önkormányzat - emiatt október 19-től újabb forgalmirend-változásokat vezettek be az alábbi szakaszokon:

 

 

A Kertész utca faltól falig történő felújításához kapcsolódóan mától (10.19-től) egészen november 4-ig forgalmirend változás lép életbe a belvárosban.

 

Hasonló módosításra volt már példa az elmúlt időszakban, így a közlekedők számára nem lesz ismeretlen, hogy egyirányú lett a megújult Mekcsey utca – lentről a Szarvas térről a vár felé lehet rajta közlekedni. A Várállomás felől a Szarvas teret ismét a Leányka – Diófakút utcán történő áthaladással lehet elérni és a Kossuth Lajos utcára is így juthatnak el.

 

A nagyobb forgalom elkerülése érdekében a Diófakút utca is újra egyirányú lett, lefelé a Szarvas tér felé.

 

Fontos változás, hogy a Kertész utcát a Bitskey Aladár Uszoda melletti szakaszon – a Szarvas tér és az új Klapka-Kertész utcai körfogalom között – november 4-ig lezárják, így a Kertész utca járható szakaszait az Egészségház utca – Klapka György utca érintésével tudják elérni.

 

A munkálatok miatt a lakosság és a közlekedők szíves türelmét és megértését kéri az önkormányzat.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló