2024. július 14., Örs Stella

Eger ügye

#parkolóház #evat

Időlegesen le kell zárni a Kertész úti parkolóházat

Csarnó Ákos 2024.04.30. 11:33

 

Szakaszosan és időlegesen az EVAT Zrt. lezárja a kezelésében lévő Kertész úti parkolóház egyes területeit a garanciális javítási munkák megkezdése érdekében. A lezárások a kivitelező ütemterve és előírásai szerint történnek.

 

A cég kéri az autósokat, hogy a jelzéseket saját és autójuk biztonsága érdekében vegyék figyelembe! A jelzések figyelmen kívül hagyásából adódóan keletkezett károkért sem az EVAT Zrt., sem a kivitelező nem vállal felelősséget! Amennyiben a munkálatokkal érintett beállóhelyen parkolnak, akkor kérik, hogy haladéktalanul távolítsák el a gépjárművüket és a házon belül álljanak biztonságos területre. A helyszínen tartózkodó alkalmazott mindenben áll a parkolók rendelkezésére.

 

A munkálatok várhatóan komolyabb porral járnak.

 

A Kertész úti parkolóházban bérlettel rendelkező ügyfeleknek kérés esetén a munkálatok ideje alatt a Katona téri parkolóházban biztosítanak megállási lehetőséget. Napi jegy kiadására a kivitelezési munkálatok függvényében nem lesz lehetőség.

 

A Kertész úti parkolóházban zajló javítások összességében április 29-től várhatóan június 30-ig tartanak. A munkavégzés tervezetten hétköznap 7.00 - 18.00 óra között zajlik, szükség esetén- a mielőbbi befejezés érdekében- a szombati napokon is.

 

indexkép: Keller Richárd

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló