2023. március 21., Benedek

Eger ügye

#egerplusz #eger #pro agria

Idén egy építőipari cég és egy étterem kapott Pro Agria gazdasági szakmai díjat – FOTÓK

Barna Benedek 2022.02.03. 15:31

A városházán adták és az elismeréseket.

 

Szerdán kora este, a Városháza Dísztermében rendezte meg az Önkormányzat a “Pro Agria” Szakmai Díj átadó estjét. Mirkóczki Ádám polgármester köszöntötte a megjelenteket a gálavacsorán, amelyen jelen voltak többek között a városi közgyűlés képviselői és számos egri vállalkozás és cég tulajdonosa, ügyvezetője – számolt be az EgerInfo.

proagria1

Az állófogadással egybekötött korai gálavacsorán a hagyomány szerint évről-évre azon vállalkozásokat tüntetik ki a 2008-ban alapított díjjal, amelyek a város gazdasági életét fellendítő, kiemelkedő gazdasági teljesítményt nyújtottak, ezzel pedig hozzájárultak a város gazdaságának fejlődéséhez. Minden évben a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tesz javaslatot a díjazott cégekre, melyet városunk közgyűlése szavaz meg.

proagria2

Idén két díjazott vehette át a kitüntetést: az egyik a Szépítész Eger Kft., amelynek fő tevékenysége az építőipari generál kivitelezés, műemlék épületek felújítása, szerkezetépítés (munkájukkal találkozhatunk és láthatjuk a Platán Egészségcentrumnál, a Nemzetbiztonsági Hivatal vagy Líceum homlokzatánál); a másik a Szarvasvadász Kft. – HBH Étterem, ahol a magyar konyha specialitásai mellett bajor sör- és ételkülönlegességekkel várják a vendégeket. 

proagria3

Az előbbi cég tulajdonosa, Szabó Zoltán sajnos nem tudott tegnap jelen lenni, így a díjat nevében fia, Szabó Ádám vette át a díjat. A HBH Éttermet a társaság három tulajdonosa és ügyvezetője Szabó Zoltán, Hócza Attila és Angyal Tamás képviselte az ünnepélyes vacsorán és díjátadón.

 

A díjátadót követően a TV Eger megszólaltatta Szabó Ádámot és Szabó Zoltánt, nyilatkozatuk az alábbi riportban megtekinthető:

 

 

(Fotók: Gál Gábor / egerinfo.hu)

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló