2023. november 28., Stefánia

Eger ügye

#mátraháza #szállodák #mészáros lőrinc #egerszalók #nyitás #hunguest hotels

Május elején kinyit Mészáros Lőrinc egerszalóki és mátraházai szállodája

2021.04.29. 13:31

Az egri és mátraszentimrei hotelek egyelőre zárva maradnak.

Május 7-től kezdőden megnyitja tíz szállodáját a Hunguest Hotels, a szállodák szolgáltatásait a hamarosan életbe lépő jogszabályoknak megfelelően a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe – számolt be csütörtökön a Porfolio.

A Mészáros Lőrinc tulajdonában álló cég közleménye szerint a május 7-én újranyitó szállodák között van a mátraházai Lifestyle Hotel Mátra és az egerszalóki Saliris Resort Spa & Conference.

A 2020 márciusában felújítás miatt bezárt szállodákban (köztük az egri Hunguest Hotel Flórában és a mátraszentimrei Hunguest Grandhotel Galyában) ütemterv szerint zajlanak a munkálatok, már idén várható több megújult ház nyitása is.

 

A 2020 novembere óta tartó kényszerű üzemszünet alatt a szállodalánc számos olyan karbantartási munkát is elvégzett az elmúlt hónapokban, amelyre nem kerülhetett volna sor a vendégek zavarása nélkül az üzemszerű működés közben – közölte a Hunguest.

egerszalók saliris
Saliris Resort Spa Hotel (kép forrása: salirisresort.hu)

Mészáros Lőrinc szállodáit a hamarosan életbe lépő jogszabályoknak megfelelően a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe. A védettség ellenőrzése az érkezéskor történik a bejelentkezés gördülékenységének biztosítása mellett, de már a foglalás során is felhívják erre a feltételre a vendégek figyelmét. Az üzleti célú vendégek változatlan keretek között vehetik igénybe a szállodák szolgáltatásait.

 

A Hunguest Hotels az egészségügyi dolgozóknak kedvezményeket ajánl a járvány alatt végzett munkájukért, a cég két főre szóló két éjszakás csomagot biztosít félpanziós ellátással az elsőként foglaló ezer, egészségügyben dolgozó vendégnek. Ezen túl az egészségügyi dolgozók 25 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a következő három hét során történő foglalás esetén 2021. december 17-ig. A két kedvezmény a Hunguest Hotel Erkel, Hunguest Hotel Freya, Hunguest Hotel Pelion, Hunguest Hotel Répce Gold és Hunguest Hotel Sóstó szállodákban vehető igénybe, munkáltatói igazolással.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló