2023. február 5., Ágota Ingrid

Eger ügye

#berecz mátyás #ellenzék #jánosi zoltán #partizán #vita

Ha lemaradt a Berecz – Jánosi vitáról, de most van pár perce, ezt a videót nézze meg

Nagy Donát 2021.09.09. 07:48

Eger és környékének, Heves megye 1. választókerületének két képviselőjelöltje szállt vitába a Partizánon.

Nézeteltérés alakult ki a jelöltek között a kívánatos sportpolitikai, illetve oktatáspolitikai intézkedések terén, és a határon túli magyarok szavazati jogai kapcsán is eltérő reformokat szorgalmaztak a videó leírása szerint.

 

Külön irányt képviselnek az egri repülőtér tervei esetében is, azonban egyetértettek abban, hogy Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere elsősorban az ellenzéki szavazókat kellene, hogy képviselje.

 

 
Az ellenzéki pártok idén ősszel előválasztást tartanak, hogy megtalálják azt a közös miniszterelnök-jelöltet és 106 egyéni képviselőjelöltet, akinek a legnagyobb esélye van jövőre a Fidesz leváltásra. A Partizán által szervezett országos vitasorozat bátonyterenyei állomásán a helyi képviselőjelöltek élő adásban mutatják be, hogy milyen megoldásaik lennének a térség legfontosabb problémáira, hogyan képzelik el magyar társadalom jövőjét, és milyen lenne szerintük Magyarország a Fidesz legyőzését követően.
Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló