2024. május 23., Dezső

Eger ügye

#momentum #választás2024eger #pál györgy

Gyorshír: a Momentum Pál Györgyöt támogatja polgármesterjelöltnek Egerben

Csarnó Ákos 2024.04.11. 08:35

Jánosi Zoltán visszalépése a polgármesterjelöltségtől szomorúsággal töltötte el helyi közösségünket, ugyanakkor megértettük és elfogadtuk Zoltán döntését - kezdi  Lőcsei Lajos közösségi oldalán a bejelentést.

Az elmúlt három hét egyik legfontosabb feladata ennélfogva az volt, hogy megtaláljuk a demokratikus, változást akaró oldal új egri polgármesterjelöltjét, aki a Momentum értékrendjét és hitvallását továbbvíve vállalja, hogy tudását és tapasztalatát a lakosság szolgálatába állítva méltó módon fogja képviselni az egriek érdekeit. Úgy véljük, erre a tisztségre ma Pál György a legalkalmasabb jelölt, akinek sok sikert kívánunk az előttünk álló kampányhoz, melyben számíthat a mi segítségünkre is.

"

 

A bejelentés tényleg hosszú idő után született meg, várhatóan a többi, a Fidesztől balra álló ellenzéki erő is támogatni fogja Pál György jelöltségét.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló