2021. június 24., Iván

Eger ügye

#koronavírus #mirkóczki ádám #védőoltás

Feladat a Fidesznek: most kéne azt kamuzni, hogy az egri ellenzék oltásellenes

2021.04.07. 22:52

Menni fog, csak nagyon akarni kell.

A propagandamédia előtt nincs lehetetlen, ezt már sokszor bizonyították. Szerencsére, sikerül is mindig megugraniuk az elvárt szintet, még akkor is, ha ehhez nem a magaslatokat, inkább a mélységeket kell megcélozniuk. A legújabb fejezet szerint minden ellenzéki politikus oltásellenes, sőt, ők felelnek a koronavírusban elhunytakért is. Na meg azért, hogy világviszonylatban is az egyik legrosszabb a halálozási arány Magyarországon. Mindegy, mit mondanak az ellenzéki politikusok, aki már valaha egy árva megjegyzést is tett az orosz vagy éppen a kínai vakcinák beszerzésére, árára, dokumentációinak hiányára, már vírustagadó és nem csak ő, hanem az is, aki valaha már rájuk mert nézni. Szóval mindenki, aki nem a Fidesz és a KDNP padsoraiban foglal helyet.

 

A TV Eger szerdán készített egy összeállítást, amelyben megszólították az oltás témában az egri közgyűlés frakcióvezetőit (mind a kettejüket), illetve Pápai Ákos (Mi Hazánk Mozgalom) önkormányzati képviselőt és Mirkóczki Ádám polgármestert, akiről most nem lehet tudni, hogy épp az ellenzék része vagy sem. Természetesen mindenki az oltásra biztatja az egrieket.

 

 

A feladat tehát adott, valahogy ebből kellene kihozni, hogy Egerben is oltásellenes az ellenzék. Nem lesz könnyű, de van, akiknél semmi sem lehetetlen.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló