2024. március 3., Kornélia

Eger ügye

#eger városi síbajnokság #síverseny #zdiar

Elindult a jelentkezés a XV. Eger Városi Síbajnokságra

Csarnó Ákos 2023.12.11. 13:39

Csak on-line lehet jelentkezni!

 

2024. február 16-18-án kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő Eger Városi Síbajnokság, melynek szervezője az Aktív Magyarországért díjas egri Békatutaj Egyesület, főtámogatója pedig ezúttal is Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata.

 

Az egriek sífesztiváljának, ahogy már 15 éve, idén is a szlovákiai Bachledova dolina, Ždiar biztosítja a helyszínt. A mottó: Mozdulj Eger, Tiéd a pálya! Az Eger Városi Síbajnokság nem csupán egy verseny, hanem egy egri síünnep, egy háromnapos sífesztivál, ahol a résztvevők a pályán és a pályán kívül is jól tudják érezni magunkat.

 

A program részeként 2024. február 17-én városi óriásműlesikló versenyt rendeznek, melyen a tervek szerint 16 kategóriában hirdetnek majd bajnokot, a korcsoportonkénti helyezetteket érem és tárgyi jutalommal díjazzák.

A 2024-es síbajnokságon a szervezők ingyenes síoktatással is várják a legkisebbeket! Napi két órában tartanak ingyenes sífoglalkozást a 6-8 éves korosztálynak és külön a nagyobb gyerekeknek is.

A bajnokságra az utazásszervező honlapján lehet jelentkezni 2024. január 10-ig! Az egriek 14.000 Ft-os kedvezménnyel regisztrálhatnak. Érdemes minél előbb nevezni, hiszen a rajtszámokat a jelentkezés sorrendje alapján osztják ki, így aki korábban jelentkezik, hamarabb rajtolhat.

 

A síbajnokságról, a részletes tudnivalókról az online felületen  található tájékoztató mellett telefonon is érdeklődhetnek a 06/20 444-3259-es telefonszámon, de fontos, hogy jelentkezni csak online lehet.

 

indexkép: Getty Images, illusztráció

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló