2022. január 26., Vanda Paula

Eger ügye

#eger #gyógyszertár

Kedd este csak késve nyitott ki az ügyeletes gyógyszertár Egerben

Nagy Donát 2021.12.29. 08:40

Egy félreértés miatt néhány órát csúsztak, de aztán tisztázódott a helyzet. Elértük a vállalkozás ügyvezetőjét, aki elnézést kért a kellemetlenségekért.

Egerben is, mint számos nagyobb településen, városban van ügyeletes gyógyszertári rendszer, hogy a sürgős vagy indokolt esetekben az általános nyitvatartási időn túl is orvossághoz lehessen jutni. Olvasónk tájékoztatása szerint azonban kedd este hiába mentek az Egerben kijelölt patikához, nem szolgálta ki őket senki.

Este 21:00-kor a Dobó téri Kígyó Patika volt az ügyeletes gyógyszertár. 6-7 ember várakozott tanácstalanul, amikor odaértem. Sajnos nem volt nyitva, pedig volt, aki a sürgősségiről jött. Az összes patikát végigtelefonáltam, hogy segítsek, hátha tévedés történt, de sajnos nem. Nem fér a fejembe, hogyan történhet ilyen városunkban.

pat
Fotó: Google Street View

 

Mivel valóban a Dobó téri patika volt az éjszakai ügyeletes (a beosztás szerint ez este 20 óra és reggel fél 8 közötti nyitvatartást jelent), ezért telefonon érdeklődtünk, mi volt az oka az esetleges fennakadásnak.

 

Kóró József, a válallkozás ügyvezetője készséggel válaszolt, elmondása szerint egy kisebb félreértés történt a munkaszervezés kapcsán, ezért az ügyeleti nyitvatartás elején valóban nem tudták biztosítani az ügyeleti nyitvatartást.

A tévedés miatt a gyógyszertár munkatársai elnézést kérnek.

A félreértés tisztázása után az éjjel további részében már kinyitottak, és a következő napokban előírt ügyelettel kapcsolatban sem lesz már fennakadás.

 

Borítóképünk illusztráció, fotó: Pixabay

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló