2022. augusztus 15., Mária

Eger ügye

#egerplusz #eger #verpelét #elismerés #erererdő zrt #pétervására

Miniszteri elismerésben részesült az Egererdő három kollégája

2021.03.26. 18:39

A nemzeti ünnep és az Erdők Világnapja alkalmából kapták az elismeréseket az agrártárca vezetőjétől.

Elismerték az Egererdő három kollégájának munkásságát – számolt be a heol.hu.

 

Dr. Nagy István agrárminiszter a március 15-ei nemzeti ünnep alkalmából Varga Béla nyugalmazott termelési osztályvezetőjének, a Pro Silva Hungaria örökös tiszteletbeli elnökének, Életfa Emlékplakett Arany fokozatát adományozta. Ezzel elismerték emberöltőnyi szakmai munkásságát, a természetes folyamatokra alapozott, tartamos erdőgazdálkodás kiterjesztéséért.

varga-béla
Kép forrása: forestpress.hu

A miniszter az Erdők Világnapja, március 21-e alkalmából Ficzere Mónika részére, illetve Nagy Károly József részére Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott. Ficzere Mónika az Egererdő Zrt. Pétervásárai Erdészetének területén több évtized óta végzi, lelkiismeretes szakmai és közjóléti munkáját. Munkájában példamutatóan helytáll, az erdőműveslében, erdőnevelésben és a fahasználatban egyaránt tapasztalt szakember. Az erdészkerületében felmerülő feladatok mellett közösségi emberként is jelentős szerepet vállal az erdőgazdaság közjóléti tevékenységében.

Ficzere-Monika-amierdonk-hu
Kép forrása: amierdonk.hu

Nagy Károly József miniszteri elismerő oklevelet kapott az Egererdő Zrt. Verpeléti Erdészeténél és a vadászati ágazat központi irányításában végzett emberöltőnyi lelkiismeretes szakmai munkája elismeréseként. Az erdő- és vadgazdálkodás, a természetvédelem szorosan vett hármasát tekintve mindig nagy körültekintéssel folytatta munkáját, emellett szem előtt kellett tartania az erdő közjóléti funkcióját is.

nagy-karoly-magyarmezogazdasag-hu
Kép forrása: magyarmezogazdasag.hu
Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló