2021. június 14., Vazul

Eger ügye

#eger #heves megye #koronavírus #vakcina #sinopharm

Egerbe is megérkezett a kínai Sinopharm oltóanyaga (FOTÓK)

EÜ/MTI 2021.02.23. 14:52

Az vakcinákat a kormányhivatalból juttatják el a háziorvosoknak.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, szerdán kezdenek oltani Magyarországon a Sinopharm kínai gyógyszergyártó cég koronavírus elleni vakcinájával. Kedden megkeződött a kínai vakcinák kiszállítása a kormányhivatalokhoz, onnan kerül majd az oltóanyag háziorvosokhoz, akik már szerdán megkezdhetik a használatát.

 

A Heves Megyei Kormányhivatal egri épületébe is megérkezett kedden a kínai vakcinaszállítmány, amelyet Pozsgai Szabolcs, Heves megyei tisztifőorvos vett át (az első képen), és Dósáné Fekete Márta, megyei tisztifőorvos-helyettes bontott fel, hogy bemutassa az MTI fotósának, Komka Péternek.

 

Frissítés: A TV Eger riportja szerint több mint 9 ezer adag kínai vakcina érkezett, ezek beadása mellett folytatódik az oltás a Pfizer és Astrazeneca vakcináival is. Így szűkebb hazánkban összesen 12 ezer ember juthat hozzá a koronavírus elleni védőoltások valamelyikéhez a következő napokban.

#GALLERY_31#

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló