2021. május 11., Ferenc

Eger ügye

#eger #oltás #markhot ferenc kórház #sinopharm

Felpörgött az oltás Egerben, sokan éltek az online időpontfoglalás lehetőségével (VIDEÓ)

2021.04.26. 17:59

Népszerű az időpontkérési lehetőség, amely a várakozási időt is lecsökkentette.

Hétfőtől rendelte el a tömeges oltást dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos, az egri Markhot Ferenc Kórház oltópontján is nagyon sokan álltak sorban, a kínai Sinopharm oltásra készülve. A várandósokat viszont Pfizer- és Moderna-vakcinákkal oltják – számolt be a TV Eger.

 

Vasárnap nyílt meg az online időpontfoglaló oldal, így szerdáig a még be nem oltott és érvényes regisztrációval rendelkezők tudnak interneten időpontot foglalni az egri oltópontra. A városi tévé riportja szerint az időpontfoglalási lehetőségnek köszönhetően csökkent a várakozási idő, a sor gyorsan, szervezetten halad a helyszínen.

 

A tévének nyilatkozó sorbanállók között volt, aki kifejezetten a kínai Sinopharm vakcinára várt, mert a hagyományos technológiával készült oltóanyagban bízik, ugyanakkor abban sokan egyetértettek, hogy gyakorlatilag mindegy melyik oltást kapják meg, a lényeg, hogy védettek legyenek.

 

További részletek a TV Eger riportjában:

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló