2021. szeptember 28., Vencel

Eger ügye

#eger #markhot ferenc kórház

9 millió forintnyi eszközt kapott az egri kórház

Barna Benedek 2021.09.13. 16:35

Az OTP-től érkezett a felajánlás.

 

A Markhot Ferenc Kórház igényeire szabva, 9 millió forint értékben vásárolt eszközöket az OTP Bank a Humanitás Szociális Alapítvány közreműködésével az egri intézménynek – jelentette be dr. Nagy Krisztina, az alapítvány vezetője hétfő délelőtt a heol.hu beszámolója szerint.

 

Dr. Orosz Krisztina, az egri kórház stratégiai igazgatója megköszönte a felajánlást, amelyet óriási segítségnek nevezett.

Többek között biológiai vegyi fülkével gyarapodtunk, melyet gyógyszertárunk már birtokba is vett, valamint szén-dioxid adagoló egységet, beteg átfektető lapokat, fonendoszkópokat is vásároltunk

– részletezte.

D2I6678
Dr. Orosz Krisztina, a Markhot Ferenc Kórház stratégiai igazgatója, Barkó József, az OTP Északkelet-magyarországi Régió ügyvezető igazgatója és Nagy Krisztina, a Humanitas Szociális Alapítvány titkára (Kép forrása: egrisztorik.hu)

Fábián Zoltán, a bank észak-magyarországi régióvezetője arról beszélt: a járvány jelentette kihívások leküzdése érdekében az OTP fontosnak tartja, hogy eszközökkel támogassa azt, a sokszor erőn felüli munkát, amelyet az egészségügyben dolgozók végeznek, ezért a Humanitás Szociális Alapítvány közreműködésével közel 200 millió forintot fordít jótékony célú eszközvásárlásokra.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló